Internationaal Netwerk

Het Trans4mind Internationaal Netwerk
Global

De Visie van Trans4mind en het Trans4mind Netwerk…

Trans4mind heeft een beweging in het leven geroepen met als visie de Persoonlijke Ontwikkeling. Zij doet dat liefdevol met de beste bedoelingen en als ondersteuning voor iedereen. Er wordt daarbij volop van het internet gebruik gemaakt. Er is daarom een internationaal netwerk opgezet, zodat er in verschillende talen mensen geholpen kunnen worden in hun Persoonlijke Ontwikkeling. Er zijn naast kostenloos advies geven, ook de beste producten/diensten verzameld die aangeschaft kunnen worden.

Trans4mind.nl is onderdeel van Trans4mind.net – een internationaal netwerk van website’s in verschillende landen en talen, die allemaal het logo van Trans4mind voeren en de Visie van Trans4mind uitdragen.

De landen in het geel kunnen de Trans4mind website in hun eigen taal zien

Major Languages

Het Netwerk

Het Trans4mind Network is een Internationaal Netwerk van websites in verschillende talen die samenwerken om de Trans4mind visie te leveren en die het Trans4mind merk en systeem van presentatie gebruiken.

In het netwerk wordt elke Trans4mind website geproduceerd en beheerd door een Trans4mind Service Provider, die werkt alleen of met een team van gelijkgestemde mensen aangetrokken door de Trans4mind Service Provider. Uiteindelijk werken deze mensen samen, om producten en diensten op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling aan de bezoeker van de site te leveren, dit wordt met buitengewone zorg gebracht met behulp van het Trans4mind merk en systeem.

De Oprichters

De oorspronkelijke Trans4mind site, Trans4mind.com, werd opgericht door Peter Shepherd (psycholoog) in 1998. Ondersteund door Nicole zijn vrouw (pedagoog) en Wallace Huey (persoonlijke ontwikkeling trainer), ontwikkelden zij samen de Trans4mind visie, het merk, systeem en netwerk. Peter en Nicole wonen in Frankrijk, Peter is directeur en webmaster van Trans4mind.com. Wallace Huey woont in Ierland en is verantwoordelijk voor de Life Mastery Training.

Online Service Providers

In aanvulling op de langlopende Trans4mind.com, heeft Nicole Shepherd de Franse versie van Trans4mind een paar jaar geleden opgericht: Trans4mind.fr. Eugenio Rincón die in Mexico woont lanceerde de Spaanse versie van Trans4mind in het voorjaar van 2009: Trans4mind.es. Martina Geromin heeft de Duitse versie van Trans4mind in okt 2009 ontwikkeld: Trans4mind.de. De nieuwste toevoegingen aan ons team, in november 2009, zijn Orsolya Riszt die Trans4mind.hu gemaakt heeft in het Hongaars en Kelly Chaya die verantwoordelijk is voor Trans4mind.ae in het Arabisch. Het begin van Trans4mind.it is gemaakt in het Italiaans – en Trans4mind.hi in het Hindi, maar deze sites zoeken nu een nieuwe service Provider. Hieronder je vind meer informatie over deze Service Providers. In 2012 is ook de Nederlandse site van start gegaan: Trans4mind.nl

ENGELS GB Peter Shepherd & Wallace Huey
FRANS FR Nicole Shepherd
SPAANS ES Eugenio Rincón
DUITS GE Martina Geromin
HONGAARS HU Orsolya Riszt
ARABISCH AL Kelly Chaya
CHINEES CN Tim Lam
NEDERLAND ZA Bas and Agnes van Gaalen

 

Trans4mind sites in voorbereiding
ITALIË IT Position Currently Vacant
HINDI IN Position Currently Vacant

 


 

Trans4mind Training Centrum

Trans4mind Training Centrum

Trans4mind Service Providers Conference 2012

Het Trans4mind Training Centrum gelegen in het prachtige platteland van Bourgondië – Frankrijk, was de accommodatie voor de jaarlijkse bijeenkomst van Service Providers – stuk voor stuk geïnspireerde individuen van over de hele wereld die allen een Trans4mind website site runnen in hun eigen taal.

We zijn in het hart van Frankrijk. De energieën zijn hier schoner dan schoon, het is gemakkelijk om het serene in de stilte en de rust te voelen , mindfulness is hier dichtbij.

In onderstaande video, stellen de deelnemers zich één voor één voor. Ook zijn er foto’s van onze activiteiten te zien: Kijk hier voor het fotoalbum van de Conferentie van 2012 Inbegrepen zijn Tai Chi en meditatie praktijk; genezing met essentiële oliën, massage en EFT, schilderen, veel informatieve audio en video, plus discussie en planning. Daarnaast hadden we uitstapjes naar de plaatselijke omgeving – zwemmen in de meren, wandelen langs de kanalen, het verkennen van parken en ga zo maar door … het waren 10 dagen vol energie, humor, lekker eten en drinken en kunnen we met nieuwe ideën aan de slag voor dit jaar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For spam filtering purposes, please copy the number 1791 to the field below: