Daring to be Yourself

Daring to be Yourself – Durf jezelf te zijn – geschreven door Peter Shepherd

daringtobeyourself

Zoek uit wie je werkelijk bent!

Je kunt een nieuw leven creëren. Een leven herzien op kleine, maar cruciale manieren – of misschien wil je de manier waarop dingen tot nu toe zijn geweest totaal veranderen. Jij kiest natuurlijk. Maar eerst moet je weten wie je werkelijk bent en om de geconditioneerdheid, opgelegd door tientallen jaren van voldoen aan de verwachtingen van anderen en andermans interpretaties te verwerpen.

Daring to be Yourself biedt je het gereedschap om je leven echt om te gooien. Je leert belangrijke nieuwe vaardigheden, zodat je met een meer bewust en open mind naar de wereld kunt kijken – linker en rechter hersenhelft werken in harmonie – niet langer je behoeften, wensen en gevoelens onderdrukken. En zo begint een nieuw leven van verbeterde prestaties en geluk.

Dit e-boek – een blauwdruk voor het leven dat je wenst – is ontwikkeld door Peter Shepherd, auteur van Transforming the Mind en oprichter/eigenaar van website Trans4mind.com, waar Trans4mind Nederland weer onderdeel van is. Er wordt in het boek een stap-voor-stap benadering gevolgd om je te helpen jezelf te ontdekken en je te ontdoen van de belemmeringen die zelfkennis en de vrijheid van meningsuiting en handelen in de weg staan.

Het e-boek is bedoeld om je te helpen meer duidelijk te krijgen over je eigen identiteit, wat je wilt in het leven – je levensvisie – en hoe je je bewust kunt transformeren naar het beter leven. Je leert hoe je je overtuigingen en levenservaring vorm kunt geven en je bewust wordt van hoe je jouw eigen werkelijkheid creerd. Het gehele boek bevat praktische elementen die je gewoon door de weeks kunt toepassen, zodat je leven echt begint te verbeteren en je serieuze vooruitgang boekt in de richting van het manifesteren van je visie.

Dit Engelstalige Kindle e-boek wordt uitgegeven door Amazon en is hier verkrijgbaar.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

For spam filtering purposes, please copy the number 3931 to the field below: